čtvrtek 21. ledna 2016

První letošní

četba. I když to byl spíš závod s časem abych mohla knížku vrátit zpět do knihovny. Občas si říkám jestli by mi ty naše knížky v knihovně nestačily, ale řeknu to takhle.... nestačily :).

Moc knížky nové nekupujeme a když už kupujeme knížky, tak bazarové. Zjistila jsem, že někteří lidé mají problém po někom dalším číst knížku. Tak to mi nehrozí. :) A co vy jak to máte.


Takže odškrtávám z knižní výzvy:

Stalker- Lars Kepler ( podle Stiega Larssona a Johannese Keplera) více o autorech se dočtete zde


Rozhodně nebudu popisovat o čem kniha je, to si každý může najít na internetu. Spíš než popis bych vypíchla asi to, že pokud má někdo bujnější fantazii a bydlí v přízemí, tak by to asi neměl číst. 

Jinak styl psaní je velice dobrý, popis vražd je dech beroucí a autor Vás donutí se vcítit do oběti. Posledních několik stran týkajících se sklepení jsem přečetla se zástavou srdce :). 

2 komentáře:

  1. :) chodím do knižnice a milujem tu vôňu starých kníh :)..aj novych :), napisala som si do zoznamu co precitat, hadam ju zozeniem...dakujem, pa Zuzana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě seženeš. Od Keplera jsem četla ještě Hypnotizéra ( ten byl taky super) ale tahle se mi možná líbila víc, jestli to není ale tím, že tu první jsem četla cca 4 roky zpět :) Hezký den Radana

      Vymazat