Dneska jsem doma, hurá natíkají mi nohy a je to fakt paráda. Mám co dělat abych vůbec chodila. No neva. Ale dojít na černý bez, aby byla bezovka, alespoň trochu, i letos, tak to jsem musela. Ještě že nám na dvoře a na pastvisku roste několik stromů a tak nemusím nikam daleko. I když zatím teda moc nekvete. Teda na jaké zrovna světové straně se nachází a jak se mu zrovna chce kvést :) Ale jak na bezovnku to, až zítra až jí dolouhuju :).
Zato dneska tu pro vás milí čtenáři mám vanilkovou zmrzlinu
Co potřebujeme:
1 mléko Salko
2x smetanu ke šlehání
1 vanilkový lusk
Veškeré ingredience ušleháme do hustého krému. A dáme do nádoby, kterou vložíme do mrazáku ( pozor nádoba musí vydržet mráz ;) Ani se nemusí v mezičase míchat.
A když je ztuhlá ....
No tak už jenom lžičky a .... no dobrou chuť :)
jej no viem si to predstavit aj s cokoladou, bananom :) urcite vyskusam, dakujem, pa Zuzana
OdpovědětVymazatJá taky, ale to až příště :)
VymazatMyslím, že poběžím kupovat šlehačku a Salko - jediné, co mám je vanilkový lusk a mraznička :-))) dík za recept :-)
OdpovědětVymazatTak jak to dopadlo :)
Vymazat