čtvrtek 17. listopadu 2016

Než zešedivím ještě víc

Dřív jsem nechávala vše tak říkajíc na poslední chvíli, 20tého chodit po obchoďáku a zoufale koukat do regálů co komu pořídit, to bývalo. Od té doby co máme děti začínám vše tak nějak dřív. Pořizovat ježíška pro děti je teď vcelku jednoduché, uvidíme až jim bude tak 8, ale pro manžela? Hm to bude ořech. :( Říkal, že by bral upletené ponožky. No jelikož jeden pár už pletu asi 7 rokem tak to asi radši ani nebudu zkoušet. Nějaký nápad?


Ale protože Cácorka šla plavat s tátou, malinká spinká, tak jsem se vrhla aspoň na visačky. Holkám budu lepit na druhou stranu jejich fotky ... ať to mají trochu s přemýšlením a hledáním čí co je, teda aspoň ta starší :)

Hezký den Radana


Dvě raznice, lepidlo a děrovačka toť vše :)



2 komentáře:

  1. Radu, začetla jsem se do tvého blogu a skončila jsem u 9.února.
    Cácorky rostou jako z vody. Lesní školka je super. Zvířectva je teda množství, smekám, klobouk dolů před stříháním oveček! Lis na květinky je parádní. Tuhle měla Laura knížku narvanou rostlinkama, že se neměly šanci vylisovat :-)
    A teď to shrnu, si holka šikovná! Přeju tobě a celé rodince hodně štěstí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eli moc děkuju za návštěvu aspoň tu virtuální:) Zvířata to se jen zdá, my to máme jako hobby. Pozdravuj Elišku, ráda bych vás obě zase někdy viděla Raďa

      Vymazat